Apotheek Sollie
Team van 13 medewerkers
250 m² publieke ruimte
Innovatief
Diepgaande productkennis

Apotheek Sollie

Welkom 

Wij zijn een apotheek met een bijzonder uitgebreid scala aan producten, een groot team met grondige productkennis en we geven graag persoonlijk advies. Verder kunnen wij voor jou een persoonlijk medicatieschema opstellen en verhuren we thuiszorgmateriaal. Onze kennis in dienst van úw gezondheid.

Waarom kiezen voor Apotheek Sollie

  • Gespecialiseerde kennis: we werken met 13 mensen. Elk met hun eigen specialisatie om jou optimaal te kunnen begeleiden.
  • Grote apotheek: we hebben een erg grote publieke ruimte met ruime parkeergelegenheid, vooraan én achteraan.
  • Communicatie: we proberen onze patiënten ook via Facebook en een wekelijkse nieuwsbrief te informeren over gezondheid in het algemeen en over alles wat er gaande is rond de apotheek. Volg ons dus zeker op de sociale media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  • Innovatie: we willen ook op vlak van innovatie de beste zijn. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over de grootste robot en staan er nog een aantal andere vernieuwingen gepland binnen de apotheek.
  • Productkennis: elke week krijgt ons team opleidingen om de producten die we jou aanbieden tot in de puntjes te leren kennen.

Kies voor extra veiligheid

Jouw medicatiegegevens kunnen voortaan door elke apotheker geconsulteerd worden indien u hiervoor uw toestemming geeft. Zo krijgt elke apotheker die een geneesmiddel aflevert, automatisch een overzicht van al uw medicatie en kan hij nog beter waken over uw veiligheid. Deze dienst wordt je gratis aangeboden.

Wij geven steeds 10% korting op alle producten*.

 

 

*uitgezonderd producten op voorschrift of met beperkte marge.

Overzichten